• itulau_ulu_Bg

Tungsten carbide machining filo totonu

I le avea ai ma mea u'amea fa'alava ma fa'a'ele'ele, carbide sima o le filifiliga muamua lea mo vaega fa'aofuofu maualuga.Aemaise lava mo nisi vaega maaleale ma laiti galuega autu, le ofuina o le tungsten carbide e sili atu nai lo so o se isi lava mea.Ae ui i lea, ona o le maualuga o le maaa ma le maualuga o le ofuina o mea faʻapipiʻi sima, o le faʻaogaina ma le faʻaogaina o le carbide sima e fai si faʻalavelave ma faʻalavelave, o le faʻaogaina o vaega faʻafefete faʻamaʻiina, aemaise lava le faʻaogaina o masini faʻapipiʻi filo. vaega, e maualuga tele manaoga mo meafaigaluega ma tekinolosi.Zhuzhou Chuangrui Cemented Carbide Co., Ltd. o le a faʻafeiloaʻi atu ia te oe le malamalama talafeagai o le faʻaogaina o filo i totonu o le carbide sima.

I le masini, o le filo e taʻua foi o le sikulima, lea e tipiina i se meafaigaluega poʻo le uili uili i luga o se paʻu cylindrical, ma o le mea faigaluega e faʻataʻamilo i le taimi nei, o le meafaigaluega e alu i se mamao i luga o le mea faigaluega axial, ma faʻailoga e tipi ese. o le meafaigaluega i luga o le mea faigaluega o filo.O le filo e faia i luga o le pito i fafo e taʻua o le filo i fafo, o le filo na faia i luga o le pito i totonu o le pu e taʻua o le filo totonu, ma o le faavae o le filo o le siʻo i luga o le pito i luga o le uʻamea lapotopoto.Mo mea sili ona faigata e pei o carbide sima, e faigata ona faʻamautinoa le tele mo le faʻagasologa masani o filo, lea e manaʻomia ai le amataga o le gaioiga mai le gaosiga o mea faʻapipiʻi faʻamaʻi faʻamaeʻaina i le faʻamaeʻaina o masini saʻo.

O le Zhuzhou Chuangrui Cemented Carbide Co., Ltd. gaosia fa'apitoa i totonu filo fa'ameamea fa'ameamea fa'ameamea fa'ameamea semi-processed avanoa oomi ma sintering molding, sima carbide fa'aulu filo i totonu e masani lava ona aumai i fafo e ala i le avanoa, o le filo i totonu o loʻo faʻatutu saʻo ma gaosia. i le avanoa semi-processing faagasologa gaosiga, ona maeʻa ai lea o le pito i luga e ala i meafaigaluega faʻapipiʻi saʻo, o le tele o loʻo faʻatonutonu saʻo ma faʻagasolo i totonu o vaega faʻapipiʻi saʻo e manaʻomia e ata a le tagata faʻatau.O le faiga o le faagasologa loloto o le faavae o masini saʻo o carbide sima, aemaise lava le faagasologa o filo i totonu ma isi vaega faigata faʻatekinisi vaega e le o tulaga masani, o le carbide sima gaosia e le paʻu metallurgy faagasologa gaosiga, o se sui masani o le uamea superhard, o le filifiliga sili ona ofuina o vaega ona o lona maaa maualuga, maualuga le malosi ma le malosi lelei.

Machining sa'o e taulai atu i auiliiliga uma o le faagasologa o le gaosiga o oloa sima carbide, ma mo sima carbide filo i totonu, e tatau ona i ai tekinolosi maualuluga ma meafaigaluega atoatoa e ausia manaoga o ituaiga eseese o oloa filo totonu.O manaʻoga mo le gaosiga ma le faʻagaioiina o vaega saʻo e tutusa ma vaega faʻafefete faʻapipiʻiina sima, lea e manaʻomia ai le lagolago faʻapitoa malosi ma le poto masani i le faʻaogaina o le loloto o le faʻaogaina o masini faʻapipiʻi faʻatasi ai ma meafaigaluega gaosiga maualuga e ausia ai le μ-level saʻo manaʻomia o le faapalepale.


Taimi meli: Ian-25-2024