• itulau_ulu_Bg

Tungsten carbide olo olo

carbide sima e faia i le maaa maualuga, refractory uʻamea carbide (e pei o WC, TiC, TaC, NbC, ma isi) faʻatasi ai ma fusi uʻamea (e pei o le cobalt, nickel, ma isi) e ala i le faagasologa metallurgy paʻu, o le taimi nei o le malosi sili ona maualuga o le lalolagi. uʻamea, ma le maaa maualuga (89 ~ 93Hm), malosi maualuga, vevela vevela lelei ma isi uiga.O le mea lea, e faʻaaogaina lautele i le gaosiga o suʻesuʻega vili bits, molds ma meafaigaluega.Faʻatasi ai ma le faʻaauauina o le atinaʻeina o tekinolosi tipi i le itu o le saoasaoa maualuga ma le maualuga maualuga, o le maʻaʻa, le faʻaogaina o le teteʻe, le saʻo saʻo ma le tipiina o le lelei o meafaigaluega carbide sima e manaʻomia ina ia maualuga ma maualuga atu.O le tele o saito o le carbide sima ua faasolosolo malie lava ona atiina ae mai le saito muamua ma le saito e oo atu i le saito, ultra-fine-grained ma le nanocrystal-grained.

I le taimi nei, carbide sima coarse ua faʻaaogaina lautele i mea faʻafanua ma minerale, stamping mate, suauʻu viliina, samala pito i luga tetele mo le gaosiga o taimane synthetic, vaega afi afi ma isi fanua;carbide sima faʻamaʻi lelei ma sili ona lelei o loʻo i ai uiga o le maualuga o le maaa ma le malosi maualuga, e masani ona faʻaaogaina mo le gaosiga o meafaigaluega carbide mautu, faʻapipiʻi faʻasino ma micro drills.

Faatasi ai ma le faʻamamaina o fatu WC i carbide sima, o mea faʻainisinia e pei o le maʻaʻa ma le malosi na faʻateleina, ae o mea e pei o le gau gau na faʻaitiitia, ma le faʻaogaina o le gaioiina e pei o le ofuina o le tetee na suia foi.

E tolu saito lapopoa eseese taimane resin fusi uili olo e faʻaaogaina e faʻatino ai suʻega olo i lalo o tulaga faʻapitoa mo le tolu carbide sima ma le tele o saito: mataʻutia, lelei ma ultra-fine.E ala i le fuaina o le malosiaga milo, olo uili ma mea faigaluega gau, ma machining luga roughness o le olo i luga o le faagasologa o le olo, o le aafiaga o le suiga tele saito o WC i sima carbide i luga o le galuega olo ma aafiaga e pei o le olo malosi, fua faatatau oloina, ma le talatala o luga o loo auiliiliina.

E ala i le suʻega, e mafai ona iloa i lalo o le tulaga, o le mea e olo ai i luga o le eleele e tutusa, o le malosi o le olo ma le malosi o le faʻaaogaina e ala i le oloina o le carbide sima e sili atu nai lo le saito lelei ma le ultra-fine. -fa'ato'aga, ma fa'atuputeleina le malosi e olo ai le mea e olo ai luga i le si'itia o le saito.O le fua o le oloina o le carbide sima sili ona lelei e faateleina i le siʻitia o le saito, e faʻaalia ai le faʻaitiitia o le ofuina o lenei ituaiga o carbide sima faʻaititia i le faʻateleina o le saito, ma le gaogao o lenei ituaiga o carbide sima pe a uma ona olo lelei i lalo. o tulaga e olo ai e fa'aitiitia i le fa'ateleina o saito.

O le faʻaaogaina o le uili faʻafefeteina taimane o le auala autu lea mo le gaosiga o mea faʻapipiʻi carbide sima, o le faʻafefeteina o luga o loʻo i ai se aafiaga taua i luga o le tipiina o le faatinoga ma le ola tautua o meafaigaluega carbide sima, ma o mea e faʻafefeteina ai mea taua ia e aʻafia ai le gaogao o luga. carbide sima

O le WC-Co fa'ata'ita'iga carbide sima sa faia i le su'ega olo i luga o se masini olo, ma o le fa'ata'ita'iga o se ultra-fine-grained sima carbide sintered e HIP technology.

I le loloto lava e tasi, o le talatala o le olo olo o le faʻataʻitaʻiga na faʻatuputeleina i luga o le siʻitia o le lapopoa o le uili olo.Pe a faʻatusatusa i le 150 # uili, o le faʻafefe o le faʻataʻitaʻiga o le faʻataʻitaʻiga e faʻaitiitia pe a faʻafefeteina ma le 280 # uili uili, aʻo le faʻafefe o luga e suia atili pe a oloina ma se uili uila W20.


Taimi meli: Ian-25-2024