• itulau_ulu_Bg

O le a le faʻamoemoega o le faʻaogaina o le lima faʻaofuofu tungsten carbide

Tungsten carbide ofuina lima, e pei o se mea faʻalauteleina e tuʻufaʻatasia le maualuga o le maaa, malosi maualuga, maualuga le ofuina ma le faʻaleagaina, ua faʻaalia ai le lelei o le faʻaogaina i le tele o alamanuia, ma o lona faʻamoemoega faʻatatau e lautele lautele.

img

Muamua lava, a o faʻaauau pea le faʻatupulaia o le manaʻomia o le malosi o le lalolagi, o le suʻeina o suauʻu, kesi faʻalenatura ma isi punaoa ua faʻateleina pea. I lenei tulaga,tungsten carbideofu lima ua faʻaaogaina lautele i meafaigaluega autu e pei o meafaigaluega vili suauʻu ma paipa felauaiga ona o lo latou lelei lelei teteʻe ma corrosion tetee. I le lumanaʻi, faʻatasi ai ma le faʻaauau pea o le alualu i luma o tekinolosi suʻesuʻe ma le faʻateleina o le faʻalavelave faʻalavelave, o le a faʻaleleia atili le faʻatinoga o manaʻoga mo lima faʻaofuofu, lea o le a maua ai se avanoa lautele maketi mo lima faʻaofuofu sima carbide.

Lona lua,tungsten carbideofuina lima o loʻo i ai foʻi le tele o le faʻaogaina o le faʻaaogaina i alamanuia mamafa, mining ma isi fanua. I nei eria, e masani ona manaʻomia le faʻaogaina o meafaigaluega i luga o uta maualuga, siosiomaga faʻaofuofu maualuga, matungsten carbideofu lima o mea lelei e foia ai lenei faafitauli. E ala i le faʻamalieina o le mamanu ma le gaosiga o gaioiga,tungsten carbideofuina lima e mafai ona faʻaleleia atili lo latou teteʻe ma le ola tautua, faʻaitiitia le tau o le tausiga ma le gaosiga o lamatiaga mo pisinisi.


Taimi meli: Sep-21-2024